Kran na każdym stole pomysłem na pub

Podstawowym wyróżnikiem tego systemu jest jeden kurek lub wiele kranów, umieszczonych na blacie restauracyjnych stolików, przeznaczonych do rozlewania piwa. 
Każdy klient może sam napełnić sobie szklankę, a skonsumowana ilość wyświetlana jest na ekranach LCD wbudowanych w blacie. 

Informacje na temat wypitych litrów gromadzone są poprzez komputer i pokazywane na wyświetlaczu za barem, tak żeby również obsługa miała bieżący wgląd w dane.
Oprogramowanie pozwala managerom na generowanie za pośrednictwem internetu dowolnych raportów. Dzięki temu rozwiązaniu właściciel może z dowolnego miejsca na świcie kontrolować zużycie alkoholu, ilość piwa przypadającą na dany stolik, dzień czy miesiąc.

Poza rozbudowaną kontrolą Table Tap przynosi inne korzyści: dobry marketing, mniejsze wydatki związane z obsługą, mniej brudnych szklanek. 
Klienci mogą za to delektować się dobrze schłodzonym piwem i nie muszą czekać na kelnera.

Pracownicy firmy zaczynają od przeprowadzenia darmowej analizy kosztów u potencjalnych zainteresowanych. Cena zależy od ilości stolików, kranów, różnorodności oferowanych piw. Restauracja, która jako pierwsza wdrożyła ten system zapłaciła za instalację 110 000$ (325 000 PLN). Do jednorazowej opłaty należy jeszcze doliczyć comiesięczną opłatę za licencję, serwis, utrzymanie w czystości. W razie awarii czy innych problemów do dyspozycji restauratorów oddano 24 godzinną pomoc.
 
Choć firma ma swoją siedzibę za Atlantykiem to system z powodzeniem montowany jest w Europie i cieszy się powodzeniem. 

Adres internetowy:

tabletap.co.uk

Foto: tabletap.co.uk

Zobacz też:

Interaktywna restauracja pomysłem na biznes

Restauracja Zawał serca- pomysłem dla Ciebie

Napisz komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Scroll to Top